Κώστας Πουπάκης

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 -

ΔΗΛΩΣΗ για τη σημασία των εκλογών της 6ης Μαϊου κατα τη διάρκεια της παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά

E-mail Εκτύπωση

 

K.Poupakis 7


ΔΗΛΩΣΗ για τη σημασία των εκλογών της 6ης Μαϊου κατα τη διάρκεια της παρουσίασης του ψηφοδελτίου

της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά


Αγαπητοί Φίλοι,


Ζούμε σήμερα σε μια από τις κρισιμότερες στιγμές για την Πατρίδα μας και τους Έλληνες πολίτες, που με τα μέτρα λιτότητας, τους πρόχειρους σχεδιασμούς, τις οριζόντιες περικοπές, τις σε μεγάλο βαθμό άδικες αποφάσεις ενός Προγράμματος Δημοσιονομικής Σταθερότητας καταδικάζονται πλέον στην απόγνωση.

Σε μια Χώρα που βαθαίνει η ύφεση, με έλλειψη ανάπτυξης, χωρίς επενδύσεις, με έναν στους δυο νέους να είναι άνεργος και να βρίσκεται στο κατώφλι της μετανάστευσης, με καθημερινά «λουκέτα» των επιχειρήσεων στην αγορά και τη μεσαία τάξη να οδηγείται στη φτώχεια.


Όλα αυτά, όμως, θα πρέπει να σταματήσουν.


Μακριά από φθηνούς λαϊκισμούς του χθες -όπως το «λεφτά υπάρχουν»- που μας οδήγησαν στο καταστροφικό σήμερα, απαιτείται περισσότερο από ποτέ πολιτική σταθερότητα, με υπευθυνότητα, όραμα ανασυγκρότησης και ρεαλιστικό σχεδιασμό, που σήμερα εγγυάται μόνο η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.


Με ζητήματα που αναλύθηκαν διαδοχικά στο Ζάππειο, τόλμη και αποφασιστικότητα ώστε να αλλάξουν οι όροι που πλήττουν τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, να αποκατασταθούν οι αδικίες και οι στρεβλώσεις, να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, το «ταλέντο» και το «δαιμόνιο» του Έλληνα, να υπάρξει εγγύηση ενός αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης για όλους μέσα και από αναγκαία ισοδύναμα μέτρα.


Με αίσθημα ευθύνης και το «βλέμμα» στραμμένο σε μια Υπερήφανη Ελλάδα με Αυτοπεποίθηση, Ελπίδα και Προοπτική πρέπει να συμβάλουμε όλοι με την ψήφο και τη στήριξή μας δίνοντας ισχυρή εντολή στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

 

Social Networks

Με ενδιαφέρει η γνώμη σας

Περιμένω τις απόψεις, προτάσεις, θέσεις σας σε θέματα που σας αφορούν. Είμαι στη διάθεσή σας να αναλάβω δράση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Υποβολή ερώτησης