Κώστας Πουπάκης

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 -

ΔΗΛΩΣΗ Για την άνανδρη επίθεση σε βάρος του προέδρου της ΓΣΕΕ. του ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΠΑΚΗ Προέδρου ΔΑΚΕ ΙΤ

E-mail Εκτύπωση

Καταδικάζουμε την άνανδρη επίθεση σε βάρος του Προέδρου της ΓΣΕΕ, στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης και σε όλους όσους ήμασταν παρόντες, από τους «γνωστούς – αγνώστους», καθώς και το χτύπημα που δέχθηκε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος από άνδρες των ΜΑΤ.

Το συνδικαλιστικό κίνημα σε μια περίοδο πρωτόγνωρων αντικοινωνικών μέτρων οφείλει να μείνει ενωμένο για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών, όπου για πρώτη φορά αποφασίζονται ετσιθελικά μειώσεις μισθών και συντάξεων, καταργούνται συλλογικές συμβάσεις και ελεύθερες διαπραγματεύσεις. Θέτοντας στο περιθώριο στοιχεία που λειτουργούν ενδεχομένως με άλλες στοχεύσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Καλούμε την κοινωνία να συμπορευθεί με τα συνδικάτα, να απομονώσει αυτούς που λειτουργούν με την ανοχή της Αστυνομίας, απειλώντας πρόσωπα και θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Οι ευθύνες του υπουργού «Απροστάτευτου Πολίτη» Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αρχηγού της Αστυνομίας για τα σημερινά γεγονότα είναι τεράστιες. Περιμένουμε να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους ή και να παραιτηθούν εάν δεν νιώθουν ικανοί να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

 

Social Networks

Με ενδιαφέρει η γνώμη σας

Περιμένω τις απόψεις, προτάσεις, θέσεις σας σε θέματα που σας αφορούν. Είμαι στη διάθεσή σας να αναλάβω δράση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Υποβολή ερώτησης